Boekscout.nl geeft je boek uit professioneel, zonder kosten

Diepe verlangens

Het nieuwe boek van Stephanie van der Kooij uit Den Haag is verschenen.

 

DIRECT BESTELLEN 

Op vrijdag 27 november is het nieuwe boek 'Diepe verlangens' van Stephanie van der Kooij verschenen. Deze roman wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Samenvatting

Een jonge student, Rose van Dongen, werkt in restaurant 'The Wings'. Ze wordt verliefd op een rijke man, Christian Wolfs, die op een dag toevallig het restaurant binnenloopt. Rose vertrouwt hem en spreekt met hem af. Haar baas, meneer Wings, wordt jaloers en wil dat ze met zijn neef en haar beste vriend, Marcel Verburcht, verkering krijgt. Samen met zijn neef stalkt hij haar. Zal Rose dit overleven? En hoe zal Christian hierop reageren, als hij erachter komt wat er precies speelt?

Over de auteur

"Ik ben geboren op 15 januari 1990 te Voorburg. Vanaf de derde klas van de middelbare school begon ik met schrijven, samen met een klasgenoot. We schreven samen een verhaal dat uit meerdere delen bestond. Ik vond dit erg leuk eb ben dit vaker gaan doen. Sinds 2013 ben ik moeder van een zoontje en sinds 2014 woon ik samen met mijn verloofde. Momenteel ben ik zwanger van mijn tweede kindje."

Fragment uit het boek

"Haal haar uit de kofferbak!" hoort Rose.
De kofferbak gaat open en een fel licht straalt de kofferbak in. Als haar ogen aan het licht gewend zijn, ziet ze dat er een kalende man boven haar staat.
"Eruit!" snauwt hij.
De man helpt haar hardhandig de kofferbak uit. Rose heeft knikkende knieën als ze op een betonnen vloer wordt gezet. Als Rose de man ziet, herkent ze hem en trekt ze wit weg.
"Meneer Wings?"
"Ja meisje, helemaal," zegt hij met een brede grijns.
"Kijk eens aan, daar hebben we mijn lieve vriendin en de aanstaande moeder van mijn kind," zegt Marcel met een brede grijns.
"Marcel, ik... ik heb een miskraam gehad..."
Marcel trekt wit weg.
"Wat!" schreeuwt hij woedend.
Rose krimpt ineen.
"Jij hebt mijn kind vermoord!" schreeuwt hij.
"Nee! Ik heb het kindje niet vermoord, ik heb..."
"Jij vuile..." Marcel beent naar haar toe en haalt iets glimmends uit zijn binnenzak.
Rose schrikt als ze beseft dat hij een pistool in zijn handen heeft. Marcel geeft haar er een harde klap mee in haar gezicht. Rose valt met haar hoofd tegen de kofferbak aan en dan op de grond.

Boekgegevens

Titel:  Diepe verlangens 
Auteur:        Stephanie van der Kooij 
Verschijningsdatum:   27-11-2015  Aantal pagina's:    134 
ISBN:   9789402222081  Geïllustreerd:   nee 
Verkoopprijs:   € 16,65  Uitvoering  paperback 
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Over de uitgever

Uitgeverij Boekscout, gevestigd in Soest, is een moderne uitgeverij. Jaarlijks krijgen een grote schare auteurs de kans om te verschijnen, waaronder veel debuterende auteurs. Boekscout maakt gebruik van de printing-on-demand techniek, waardoor wij ook relevante boeken voor kleinere markten kunnen uitgeven. Daardoor is Boekscout in staat de verborgen talenten in Nederland en België op te sporen en hun een kans te geven zich verder te ontplooien.

Uitgever: Erwin de Haan, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie

Heeft u vragen over het nieuwsbericht of wilt u meer informatie over het boek neem dan gerust contact op met de auteur: Stephanie van der Kooij, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook

SFbBox by casino froutakia

Deel de website

JSN Vintage template designed by JoomlaShine.com